divendres, 25 de març del 2011

L’AJUNTAMENT DE SANT CLIMENT DÓNA SUPORT A LA CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA


 
 L’ajuntament de Sant Climent de Llobregat va aprovar en el ple ordinari celebrat ahir dijous, la Moció de suport a la consulta popular a Sant Climent de Llobregat sobre la independència amb els vots a favor dels grups d’Unió Local Independent, Esquerra–Acord Municipal, Convergència i Unió i Agrupació d’Esquerres, i va comptar amb l’abstenció del grup del Partit Socialista de Catalunya.

La Moció aprovada, modificada en “petites esmenes” segons informava en el ple el propi alcalde respecte de la proposta inicial, dóna suport a les iniciatives que sorgeixin des de les entitats cíviques locals per a la celebració de consultes populars sobre la independència i fa una crida a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Climent a la consulta. La mateixa moció també es compromet a fer arribar aquest acord al president del Parlament de Catalunya, al de les Illes Balears i del País Valencià i als portaveus dels diferents grups amb representació a la cambra catalana.

La consulta, que es celebrarà el proper 10 d’abril, està sent organitzada per  la Coordinadora local SANT CLIMENT DECIDEIX, constituïda per unes seixanta persones de diverses entitats culturals, esportives i socials del poble compromeses amb el dret a decidir.

Avui divendres, la Coordinadora organitza la xerrada “El dret democràtic a decidir”  que tindrà lloc  a les 20.30 hores al Casal de Cultura amb la participació de Carme Forcadell, vicepresidenta de la Plataforma pel Dret a Decidir.

Sant Climent de Llobregat, 25 de març de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada